Art-Nine Rotterdam:

Gespecialiseerd in kleding ontwerp en het bedrukken van kleding

EIGEN KLEDINGLIJN

 

Het is een soort droom, je eigen kledinglijn, met accessoires en gadgets. Je ziet het tegenwoordig veel, maar je ziet ze daarna ook weer snel gaan. Eéndagsvliegen en goudzoekers. en het is zo zonde, veel hebben potentie, maar denk niet goed genoeg na. Om jou hiervoor te behoeden…

…geven  we een aantal tips & trics! Waarom? Omdat we hebben gemerkt dat deze onderwerpen (De tips & trics) door veel mensen onderschat worden. En dus niet rekening houden met alle, do’s, don’ts, voorwaarden en randvoorwaarden.

Handig toch?

 

Yours, Art-Nine

Algemeen:

Businessplan: Zorg voor een goed en stevig onderbouwd plan voor je onderneming. Maar ook een goed financieel plan.

Doelgroep: Let op, want familie en vrienden vallen niet onder je doelgroep. Wie is je echte doelgroep? Wie moet achter je merk staan en wie moet het gaan dragen?

Budget: Wat geef je waar aan uit? Je kunt je geld maar 1 uitgeven.

Tijdschema: In welk seizoen begin je? Q1? Q2? Q3? Q4? Houd er rekening meer dat je soms weken of maanden nodig hebt. Het bedenken en maken gaat niet over één nacht ijs.

Merktechnisch:

Merknaam & logo: Zorg dat je een goede naam en sterk logo hebt. Want je bent en wordt niet zomaar een Gucci, Armani of Balenciaga.

Concept & ontwerp: Alles moet kloppen, je logo/ huisstijl, de kleding (materiaal/ kleuren), maar bovenal: wat is jouw verhaal.

Collecties: Kledingcollecties samenstellen is een vak apart. Naast de juiste producten te kiezen in de juiste kleuren, is materiaal en pasvorm ook belangrijk. 

Marketing & verkoop: Webshop beginnen, of in een fysieke winkel? Of een eigen winkel?

Dit zijn in het kort onze tips & trics. We helpen je graag verder met alles. Wil je een consult, brainstorm of afspraak inplannen? Neem dan contact met ons op.

Art Nine Logo
BEDRIJFSGEGEVENS

KVK NR.:   76431231

BTW NR.:  NL003084853B27

Algemene voorwaarden

neem contact op

+31 (0) 6 270 636 86

info@art-nine.nl

COOKIES

Vind je hier

Openingstijden

M-V: 09:00 uur tot 18:00 uur

ZA:   09:00 uur tot 12:00 uur

ZO:  Gesloten